Eladó domain / weboldal: http://boomtech.hu


Kategória: Webáruház » Rövid bemutatás: Boomtech + Boomtech shop - teljes weboldal (Egyszerű adminisztrátori panel, Biztonságos adatbázis és tartalom mentés naponta, Facebook, Instagram)
http://boomtech.hu

Domain részletei:

Ára: 85.000 Ft

Domain kora: 5 éves
E-mail: gusto.froh@atlas.sk
Az ár alkuképes?: Talán
Az oldal volt már keresőoptimalizálva?: Talán
Valamire cserélhető vagy beszámítható?: Nem
Feladás dátuma: 2018-02-28

Mit lehet tudni a weboldalról?

http://boomtech.hu http://shop.boomtech.hu Kedves olvasó! 2017 februárjában készítettük a weboldalakat, azzal a céllal, hogy vállalkozásba kezdünk. A profitot a weboldal reklámjaiból és a webshopból vártuk és terveztük. Viszont a dolgok úgy alakultak, hogy Kanadába utazunk jövő évben. Hosszú távra gondoltuk a céget, és úgy gondoljuk, hogy számunkra nem érné meg üzemeltetni az oldalat pár hónapra. Az oldalt Wordpress-ben alkottuk. Ami azt jelenti, hogy a technológiában kevésbé jártas emberek is könnyedén tudják adminisztrálni. Termékek feltöltése, rendelése kezelése, termékek feltöltése, cikkek feltöltése olyan egyszerű, hogy bárki könnyedén pár kattintással képes rá. Bármilyen változtatást az oldal nyelvezetében könnyedén lehetséges a menü panelben lévő "Loco Translator" segítségével az oldalon szereplő minden szöveget át lehet írni. A szerver "Hostgator.in" szolgáltatón keresztül van intézve, tehát max. 1500 Ft-ba kerül hónaponta. A domén (boomtech.hu, shop.boomtech.hu) 1 évre elő van fizetve, tehát gondotok azzal sem lesz. Ezen kívül az oldalra még egy biztonságos szolgáltatást is rendeltünk, ami óvja az oldalt a feltörők ellen, illetve naponta biztonsági mentést készít arra az esetre, ha az előző állapotra vissza szeretnétek állítani. "Boomtech" illetve "Boomtech shop" nevet illetve a logót még nem védettük le, tehát egész nyugodtan használhatjátok. A logót és az egyéb grafikákat is elküldöm vektor formában. Ha nem válaszolnék az üzenetekre ezen a platformon kontaktálj kérlek a következő mail címen: gusto.froh@atlas.sk Köszönöm szépen!

Üzenet küldése közvetlenül az eladónak:
Figyelem! Az oldal üzemeltetője nem vállal semmilyen felelősséget a személyes a megadott adatokért. Az elküldött üzenetet nem tároljuk, egyenes úton az eladó e-mail címére érkezik a levél.