Eladó domain / weboldal: https://timmy.hu


Kategória: Szolgáltatások » Rövid bemutatás: Timmy.hu - Szolgáltatásokat nyújtó aktív platform (32 000 oldallátogatás/hónap) + Instagram, Facebook, Twitter
https://timmy.hu

Domain részletei:

Ára: 95.000 Ft

Domain kora: 5 éves
E-mail: gusto.froh@atlas.sk
Az ár alkuképes?: Talán
Az oldal volt már keresőoptimalizálva?: Igen
Valamire cserélhető vagy beszámítható?: Nem
Feladás dátuma: 2018-02-28

Mit lehet tudni a weboldalról?

Az oldalat egy csapat főiskolás diák készítette abból a célból, hogy létrehozzák Magyarország első platformját, mely nemcsak szabadúszók, hanem átlag emberek számára is hasznos. Bárki ingyenesen feltöltheti szolgáltatását, legyen az videó/kép szerkesztés, fordítás, szinkronizálás, fogalmazás stb.. Viszont búcsút kell intenünk az oldalnak, mivel mindannyian Kanadába készülünk továbbtanulni, már 2019-ben. Profit nagy része abból jön, hogy minden eladásra 10% kezelési költséget számolunk, tehát megfelelő marketing stratégiákkal nagy eredményeket lehet elérni az oldallal. Az oldalat a lehető legminőségibb elemekből raktuk össze. A szerver "Hostgator" szolgáltatón keresztül lett intézve. Ezen kívül még SSL certifikációt is vettünk rá, ami garantálja a biztonságos regisztrációt, fizetést és tranzakciót minden ember számára. Következő, de nem utolsó sorban fél éves "CodeGuard" biztonságos rendszer védelmét is igényeltük az oldalon a hackerek ellen, és bármilyen esetleges probléma felmerülése ellen. Az oldalt Február elsején indítottuk el hivatalosan, tehát meglehetősen friss. A lehető legmodernebb felhasználói felületet igyekeztük létrehozni, ezt az is bizonyítja, hogy felhasználóink anélkül tudják használni az oldalat, hogy bármiféle használati útmutatót helyeztünk volna el az oldalon. Az oldal Wordpressben lett létrehozva, tehát az adminisztrációval gond nem lesz. Pár kattintással képes vagy szerkeszteni igazgatni. Weboldal programozási tudás egyáltalán nem szükséges. Be lehet állítani bármilyen fizetési módszert, bármekkora kezelési költséget és még sorolhatnám. Az oldal nevét és logóját nem védettük le, tehát egész nyugodtan használhatjátok. Van az oldalnak Facebookja, Instagramja és Twitterje is, mely mind benne van az árban. Mindezen túl még egy eddig nagy sikernek örvendő marketing anyagot is elküldhetek, mellyel pár száz forinttal, pár ezer felhasználót csalogathatsz oldaladra. Ha nem válaszolnék az üzenetekre ezen a platformon kontaktálj kérlek a következő mail címen: gusto.froh@atlas.sk Köszönöm szépen!

Üzenet küldése közvetlenül az eladónak:
Figyelem! Az oldal üzemeltetője nem vállal semmilyen felelősséget a személyes a megadott adatokért. Az elküldött üzenetet nem tároljuk, egyenes úton az eladó e-mail címére érkezik a levél.